Verbeter de wereld,
begin in je achtertuin!

Misschien heb je er wel eens van gehoord, The Global Goals? De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of the Sustainable Development Goals, kortweg SDG’s, zoals het internationaal genoemd wordt. Het zijn 17 doelstellingen die zijn opgesteld door de Verenigde Naties met alle wereldleiders om een betere wereld te realiseren in 2030. Deze doelen moeten de armoede beëindigen, ongelijkheid te bestrijden en de klimaatverandering stoppen.

Een van de doelstellingen van de SDG’s is het verantwoord gebruik van hulpbronnen en het zorgdragen voor duurzame consumptie- en productiepatronen. Dit doen we onder meer door het verantwoord gebruik van hulpbronnen en het minimaliseren van het gebruik van chemicaliën en bijbehorend afval zodat de impact hiervan op onze gezondheid en het milieu afneemt. Tegen 2030 moet de afvalproductie aanzienlijk worden verminderd door middel van preventie, reductie, recycling en hergebruik.

Fungi Force gelooft ook in een betere wereld en onderschrijft de Global Goals. We willen graag ons steentje hieraan bijdragen en zijn van mening dat we dat ook kunnen. Het verbeteren van de wereld kan wat ons betreft beginnen in je eigen achtertuin. Fungi Force natuurlijke zwarte buitenbeits voldoet volledig aan de gestelde doelen voor verantwoord gebruik van hulpbronnen. Fungi Force gebruikt zichzelf vernieuwende natuurlijke grondstoffen die voortdurend worden aangemaakt, zoals een natuurlijke schimmel en natuurlijke lijnolie. Daarnaast is er geen chemisch afval bij het gebruik van Fungi Force en biedt de natuurlijke zwarte beits een duurzame bescherming van schutting, tuinhuis en ander buitenhout. Elke tuin 100% natuurlijk, daar gaan we voor.

Milieuvriendelijk zwarte buitenbeits

Fungi Force bestaan uit louter natuurlijke stoffen die ook in de natuur zelf voorkomen. Enerzijds de watergedragen biofinish met de beschermende onschadelijke schimmel Aureobasidium pullulans. In de biofinish zitten geen chmische toevoegingen om de natuurlijke beits zwart te kleuren, sneller te drogen of makkelijker smeerbaar te maken, zoals dat bij andere beitsen wel het geval is. Het andere component van Fungi Force is de natuurlijk lijnolie, oilfinish genaamd. Natuurlijk ook weer zonder chemische toevoegingen.

Duurzaam behandelen buitenhout

Fungi Force is naast milieuvriendelijk, ook erg duurzaam. Fungi Force verlengd de levensduur van tuinhout met vele jaren. Hierbij is nauwelijks onderhoud noodzakelijk. Desgewenst jaarlijks nabehandelen met natuurlijke lijnolie volstaat om behandeld tuinhout voor vele jaren te beschermen.

Idereen kan een steentje bijdragen om in 2030 de wereld een beetje beter maken en vandaag al beginnen in de eigen achtertuin. Gebruik Fungi Force voor het zwarte beitsen van tuinhout zoals tuinhuis en schutting. Naast iets goeds doen voor mens en milieu ziet Fungi Force er ook nog eens mooi uit en is je buitenhout goed beschermd.

 

Koop nu zwarte natuurlijke beits

Ben je overtuigd van Fungi Force en wil je de wereld ook een beetje beter maken? Bestel dan nu jouw 100% natuurlijke houtbescherming. Fungi Force is verkrijgbaar in blikken van 0,75 l en 2,5 l. Goed om circa 6 m2 resp 20 m2 hout mee te behandelen en voor vele jaren te beschermen.